ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφίες του δράστη ένοπλης ληστείας στον Εύοσμο δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.

lhst1
lhst2
lhst3
lhst4

Φωτογραφίες από ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε Τράπεζα στον Εύοσμο στις 27 Μαρτίου του 2013 έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας του Τραπεζικού Υποκαταστήματος, ενώ σε βάρος του άγνωστου δράστη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως τονίζει η Αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του, καθώς και να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388323, 2310-388320, 2301-388318, 2310-319 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.