ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Συμβούλιο Εφετών το αίτημα έκδοσης συνεργατών του Α. Βγενόπουλου

Στο Συμβούλιο Εφετών το αίτημα έκδοσης συνεργατών του Α. Βγενόπουλου

Eνώπιον του Συμβουλίου Εφετών εμφανίστηκε ως δικηγόρος ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος κατά τη συζήτηση αιτήματος εκδόσεως στις κυπριακές αρχές δύο συνεργατών του.

Στο Εφετείο είχαν προσέλθει και δεκάδες εργαζόμενοι του  του ομίλου Υγεία , Vivartia,  Αττικά group κλπ οι οποίοι είχαν έρθει από νωρίς στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία και για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους.

Σε δηλώσεις του ο επιχειρηματίας υποστήριξε οτι αν και υπάρχει ανησυχία για παρεμβάσεις υπέρ των Κυπριακών αρχών ο ίδιος δεν συμμερίζεται αυτή την ανησυχία καθώς , όπως είπε , η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια. Μάλιστα , ο κ. Βγενοπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που είχαν έρθει στα δικαστήρια λέγοντας ότι από την MIG ζουν 30.000 οικογένειες. 

Από την πλευρά του , ο δικηγόρος του  επιχειρηματία Μ. Δημητρακόπουλος με δηλώσεις του εστράφη σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου εκφράζοντας την ευχή να μην υιοθετηθούν οι νομικές του απόψεις σε θέματα εκδόσεων από την ελληνική δικαιοσύνη.