ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα στο γραφείο της συζύγου του Γ. Στουρνάρα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας

stournaras

Mε εντολή της επικεφαλής των εισαγγελέων Διαφθοράς Ελένης Ράϊκου, διατάχθηκε έρευνα στα γραφεία της εταιρείας που διαθέτει η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, Σταυρούλα Νικολούπούλου, ενώ πληροφορίες από δικαστικές πηγές ήθελαν οι έρευνες να επεκτείνονται και στην οικία της οικογένειας.

Από τις επί τόπου έρευνες που διενεργήθηκαν από την οικονομική αστυνομία, κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων και ηλεκτρονικών αρχείων προκειμένου να μελετηθούν στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται από τις εισαγγελικές αρχές για τις δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η έρευνα αφορά κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ που φέρεται ότι εισέπραξε μέσω εταιρείας που διέθετε η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, όπως επίσης και σε καταγγελίες για εξαφάνιση κρίσιμων εγγράφων που σχετίζονταν με την εν λόγω υπόθεση.

Τα έγγραφα που κατασχέθηκαν θα αναλυθούν διεξοδικά από κλιμάκιο εισαγγελέων που έχουν αναλάβει την έρευνα, στο οποίο μετέχουν οι εισαγγελικοί λειτουργοί Ιωάννης Δραγάτσης και Αντ. Ελευθεριάνος.