ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υπόθεση των δίδυμων κοριτσιών πρωτοσέλιδο στους «Τhe Times» (φωτογραφίες)

protosok

Αγνοούμενα θεωρούνται τα δύο δίδυμα κορίτσια, ηλικίας εννέα ετών, όπου τα ίχνη τους έχουν χαθεί από την Δευτέρα που ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι. Το πρωί της Τετάρτης εξεδόθη Amber Alert για την αναζήτησή τους.

Ωστόσο, το θρίλερ επιτάθηκε όταν ο πατέρας τους, βλέποντας πλάνα ειδήσεων από τηλεοπτικό σταθμό εντόπισε τις δυο κόρες του να κατεβαίνουν από μια βάρκα η οποία μετέφερε πυρόπληκτους που είχαν πέσει στη θάλασσα προκειμένου να σωθούν. Όμως, όπως αργότερα αποδείχθηκε δεν ήταν τα δικά του παιδιά.

Τα ονόματα των κοριτσιών δεν υπήρχαν στη λίστα του λιμενικού με τους επιβαίνοντες στη συγκεκριμένη βάρκα, ο καπετάνιος υποστηρίζει ότι πίστεψε ότι ήταν μαζί με τα άλλα κοριτσάκια και τους γονείς τους, ενώ ο άνδρας που διακρίνεται δίπλα τους στη φωτογραφία υποστηρίζει ότι τα παιδιά είναι δικά του.

Οι γονείς των παιδιών έχουν επισκεφθεί όλα τα νοσοκομεία και τα νεκροτομεία αλλά δεν κατάφεραν και εκεί να εντοπίσουν τα παιδιά τους.

Σήμερα, οι «Times» δημοσιεύουν στην κεντρική σελίδα τους το θέμα για τα δύο δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται.

Το δημοσίευμα περιγράφει πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από τη φωτιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, ωστόσο έκτοτε αγνοούνται.

i-ypothesi-ton-didymon-koritsion-protoselido-stoys-the-times-fotografies0

i-ypothesi-ton-didymon-koritsion-protoselido-stoys-the-times-fotografies1