ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 15η Ιανουαρίου

ap_880115034

flashback-sti-15i-ianoyarioy0
Ένα σύννεφο από δακρυγόνα αναδύεται από την πλατεία μπροστά από τον Θόλο του Βράχου, στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ Παλαιστίνιων διαδηλωτών και Ισραηλινών στρατιωτών, στο πλαίσιο της πρώτης Παλαιστινιακής Ιντιφάντας, το 1988. (AP Photo/Anat Givon)

flashback-sti-15i-ianoyarioy1
Εκατοντάδες στρατιώτες των νόμιμης ισπανικής κυβέρνησης, υπερασπιστές της πόλης της Ταρραγόνας, έχουν πέσει στα χέρια των στασιαστικών στρατευμάτων του Φρανθίσκο Φράνκο, τα οποία έκαμψαν την αντίσταση τους και κατέλαβαν την παραθαλάσσια καταλανική πόλη, το 1939. (AP Photo)

flashback-sti-15i-ianoyarioy2
Φωτοβολίδες της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας κάνουν τη νύχτα μέρα πάνω από τον ποταμό της Σαϊγκόν, κοντά στο σημείο όπου δέχθηκε επίθεση από αντάρτες των Βιετκόνγκ ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου της πρωτεύουσας του Νότιου Βιετνάμ, το 1966. (AP Photo)

flashback-sti-15i-ianoyarioy3
Με την πρώτη κυρία Χίλαρι Κλίντον στο πλαί του, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον χαιρετάει το πλήθος των Ρώσων πολιτών που έχουν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας για να τον αποχαιρετήσουν, μετά το πέρας του τριήμερου συναντήσεων του με τον Ρώσο ομόλογο του, Μπόρις Γέλτσιν, το 1994. (AP Photo/Greg Gibson)