ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 29η Ιανουαρίου

ap_96012903197

flashback-stin-29i-ianoyarioy0
Πέντε περίπου χρόνια μετά την αιφνίδια αποχώρηση του από τα παρκέ λόγω της διάγνωσης του με τον ιο HIV, ο 36χρονος θρύλος του NBA, Μάτζικ Τζόνσον, περιτριγυρισμένος από πλήθος θαυμαστών του, εξέρχεται από το γυμναστήριο που μόλις προπονήθηκε με τους Los Angeles Lakers, στο Λος Άντζελες, το 1996. Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από την αγωνιστική δράση, ο Τζονσον επέστρεψε στους Lakers για την τελευταία σεζόν της πολυτάραχης καριέρας του, αγωνιζόμενος με την ομάδα του Λος Άντζελες για 32 αγώνες. (AP Photo/Nick Ut)

flashback-stin-29i-ianoyarioy1
Νεαρά άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη της «Οικογένειας Μάνσον», του ιδιότυπου κοινόβιου του οποίου ηγούταν περίπου ως θρησκευτικός ηγέτης ο διαβόητος εγκληματίας Τσαρλς Μάνσον, έχουν μόλις εξέλθει της δικαστικής αίθουσας του Λος Άντζελες που διεξάγεται η δίκη για τη σειρά φόνων που διέπραξαν μέλη της «Οικογένειας», για τους οποίους ο Μάνσον κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός, το 1970. (AP Photo)

flashback-stin-29i-ianoyarioy2
Ο Αμερικανός πρόεδρος Φραγκλίνος Ρούζβελτ παρασημοφορεί αυτοπροσώπως τους τρεις επικεφαλής της Δεύτερης Μεραρχίας του αμερικανικού στρατού κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, στον Λευκό Οίκο, το 1934. (AP Photo)