ΚΟΣΜΟΣ

Το πορτρέτο της Beyonce στην Εθνική Πινακοθήκη του Smithsonian

beyonce

Μια φωτογραφία της «βασίλισσας» της R&B και ποπ, Beyoncé, επιλέχθηκε να παρουσιαστεί ως μέρος μιας μόνιμης έκθεσης τέχνης στο Εθνικό Ινστιτούτο Smithsonian των ΗΠΑ, συγκροτήματος μουσείων και γκαλερί στην Ουάσιγκτον.

Την Τετάρτη (7 Αυγούστου), ο φωτογράφος, Τάιλερ Μίτσελ αποκάλυψε με ανάρτηση στο Instagram ότι το πορτρέτο της ποπ σταρ για το εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018 του Vogue, το οποίο επιμελήθηκε ο ίδιος, αποκτήθηκε από την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Smithsonian.

«Πριν από ένα χρόνο ρίξαμε τους υδατοφράκτες. Από τότε ήταν σημαντικό να περάσω όλο τον χρόνο διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι της πύλης είχε πέσει κάτω. Και τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι αυτή η φωτογραφία έχει προστεθεί στη μόνιμη συλλογή της Smithsonian National Gallery» έγραψε ο Μίτσελ στο Instagram.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

A year ago today we broke the flood gates open. Since then it was important to spend the whole year running through them making sure every piece of the gate was knocked down. And now I’m glad to share this picture is being acquired into the Smithsonian National Portrait Gallery’s permanent collection

A post shared by Tyler Mitchell (@tylersphotos) on

Η φωτογραφία θα προστεθεί στη συλλογή με πορτρέτα της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων του Smithsonian, μαζί με εκείνες άλλων συμβόλων των ΗΠΑ, όπως του ζεύγους Ομπάμα και της Ρόζας Παρκς.

to-portreto-tis-beyonce-stin-ethniki-pinakothiki-toy-smithsonian0